FÅ FLERE NYE KUNDER FOR SMÅ PENGE?

Er du interesseret I at høre om en utraditionel og lidt anderledes måde, til at få flere kunder for små penge, så skal du læse dette afsnit på vores website.

Hansen & Rungstedt har siden 1993 hjulpet virksomheder med at få flere nye kunder eller få mere ud af bestående kunder og dermed øge salget. Vi adskiller os fra de fleste andre udbydere, ved at vi arbejder i din virksomhed– vi bliver din sælger.

Forud for et samarbejde, bruger vi den nødvendige tid, til at sætte os ind i netop din virksomhed og dine behov. Du får derefter et skriftligt oplæg, der bl.a. beskriver hvad, hvordan og hvor meget mersalg vi kan hjælpe dig med, og selvfølgelig hvad det vil koste.

Nogle af de typiske opgaver 3u-3ning as har løst er:

 

  • Vi har så travlt, så vi har ikke tid til at lave opsøgende salg.
  • Vi kunne måske sælge andre produkter til kunderne, men vi er ikke lige nået til det!
  • Vi har prøvet at lave noget markedsføring, men det gav ikke rigtig noget.
  • Jeg ved ikke, hvem vores nye kunder skulle være!
  • I vores branche er priserne presset så meget, at det er svært at få flere ordrer.
  • Vi laver rigtig mange tilbud, men vi har ikke tid til at følge op.
  • Der er ikke rigtig nogen, der kan lide, at ringe til nogen man ikke kender.

Du køber os til at gøre salgsarbejdet, eller en del af det. Vi er hårdtarbejdende, ordholdende og professionelle sælgere, med en høj etik og moral. Vi har en særlig evne til at passe ind.

Siden 1993 har vi leveret utrolig mange forretninger til vore kunder. Vi kan vise dig mange eksempler indenfor forskellige brancher. Vi løser salgsopgaver for både mindre og mellemstore virksomheder.

Se de næste 2 afsnit på vores website om Flere kunder for små penge:

1. Opgaver & Priser

2. Hvordan gør vi ?

Hvis du stadig er interesseret, så lad os tale sammen. Send en mail til info@hansenrungstedt.dk eller ring til 70 20 20 99.